Om oss

Selmas Optik, optiker på Selma Lagerlöfs torg, Hisings Backa

På Selma Lagerlöfs torg sedan 30 år

Selmas Optik har varit den självklara optikern på Selma Lagerlöfs torg, Hisings Backa i ca 30 år. Sedan 2016 har butiken drivits i vår regi, och vi är stolta att kunna presentera ett exklusivt och brett sortiment av bågar, glas och ytbehandlingar. I vårt sortiment av bågar ingår bland annat en kollektion av exklusiva och unika Vintage-modeller. Givetvis erbjuder vi också solglasögon, både av märke och till lågpris.

Selmas Optiks glas (enkelslipade, progressiva, etc)

Våra glas

Våra glas är mångårigt beprövade och förfinade. Vi har ägnat många år åt att etablera ett tätt samarbete med både produktion och inköpare för att kunna erbjuda glas i världsklass. Våra produkter tillverkas och skickas dagligen till Selmas Optik och vidare till våra kunder. Bästsäljande produkter är främst våra progressiva och enkelslipade glas. Progressiva glas har vi i flera varianter medan enkelslipade glas finns i en variant. Läs mer om våra glas och hur de fungerar här.

Bågar för glasögon från Selmas Optik

Våra bågar

Vi har valt att kombinera våra glas med fashionabla och stilrena bågar från etablerade märken som Ray-Ban, Lacoste, Dolce & Gabbana, Skaga (svensktillverkat), Brille24, m.m. Vi ser till att ha det senaste inne i butiken. Vi har även ett stort lagersortiment exklusiva och unika Vintage-bågar. Med över 25 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig att hitta rätt båge för dig, både till utseende och passform.

Bågarna är antingen tillverkade i metall eller plast. Se ett urval av vår bågkollektion på vår Instagram, här.