Om oss

Glas

Våra glas är mångårigt beprövade och förfinade. Vi har ägnat många år åt att etablera ett tätt samarbete med både produktion och inköpare för att kunna erbjuda glas i världsklass. Våra produkter tillverkas och skickas dagligen till Selmas Optik och vidare till våra kunder. Bästsäljande produkter är främst våra progressiva och enkelslipade glas. Progressiva glas har vi i flera varianter medan enkelslipade glas finns i en variant. Läs mer om våra glas och hur de fungerar här.

Bågar: Stort är trendigt

Vi har valt att kombinera våra glas med fashionabla och stilrena bågar från etablerade märken som Ray-Ban, Lacoste, Dolce & Gabbana, Skaga (svensktillverkat), Brille24, m.m. Vi ser till att ha det senaste inne i butiken. Vi har även ett stort lagersortiment Vintage-bågar.

Bågarna är antingen tillverkade av metall eller plast, och finns i varierande storlek. De flesta väljer större bågar idag, men det är en smaksak. Vi ser till att glasögonbågarna sitter bekvämt och passar med din unika huvudform. Se ett urval av vår bågkollektion på vår Instagram, här.